Rhino Skin 1 Litre

Rhino Skin 1 Litre

174
AYNI GÜN KARGO
1.330,39 TL
Vergi dahil

Rhino Skin sayesinde bitkileriniz stres,aşırı sıcaklık,çok düşük / çok yüksek nem gibi olumsuz çevre koşullarına,böcek ve hastalıklara ve diğer problemlere karşı daha dirençli,daha dayanıklı ve daha güçlü hale gelir

 

Rhino Skin sayesinde bitkileriniz stres,aşırı sıcaklık,çok düşük / çok yüksek nem gibi olumsuz çevre koşullarına,böcek ve hastalıklara ve diğer problemlere karşı daha dirençli,daha dayanıklı ve daha güçlü hale gelir

 

Advanced Nutrients Rhino Skin 1 Litre

"Bitkinizi zırhla kaplar "


Bitkinizin gergedan derisi gibi  kalın hücre çeperlerine sahip olmasını istemez miydiniz ? Böylece hiçbir hastalık,böcek ve herhangi bir olumsuzluk bitkinize zarar veremezdi.

Evet bu bir hayal değil, Rhino Skin - Gergedan Derisi ile bu mümkün.

Rhino Skin,hücre çeperi stabilitesini (sağlamlığını) arttırarak bitkinizin gücünü,dayanıklılığını ve yaşam enerjisini önemli ölçüde yükseltir.

Rhino Skin sayesinde bitkileriniz stres,aşırı sıcaklık,çok düşük / çok yüksek nem gibi olumsuz çevre koşullarına,böcek ve hastalıklara ve diğer problemlere karşı daha dirençli,daha dayanıklı ve daha güçlü hale gelir.Rhino Skin'in içeriğinde bulunan maddeler bitki tarafından çok hızlı bir şekilde emilir ve olumsuz çevre koşullarının ve böceklerin  (örneğin spider mites) yaratacağı hasarlar ile bitkinizin arasına adeta bir BARİYER örer.Bitkinizi yüksek sıcaklıklarda aşırı su kaybından korur.

Rhino Skin'in içerisindeki üstün kaliteli silikat,bitki tarafından emilir emilmez hücrelere ve oradan da hücre zarına geçer ve böylece çok daha dayanıklı ve çok daha sağlam hücreler oluşturulmuş olur.

Rhino Skin çiçeklenmenin bütün haftaları boyunca kullanılır.Rhino Skin'in formülündeki diğer önemli bileşenler de çiçeklenmeyi ve çiçek yoğunluğunu artırır, dolayısıyla alacağınız mahsülü arttırır.

Haftalık doku analizlerimiz gösterdi ki,günler kısaldığında (veya içeride 12 /12 aydınlığa geçildiğinde) çiçeklenmeye başlayan bitkiler,neredeyse demir kadar silisyum da kullanmaktadır.Potasyum silikat ,çok güçlü bir bitki üretmenize yardım edecektir.Rhino Skin,pH ı dengelenmiş tek Potasyum Silikat'tır.

SİLİKA NEDİR VE BİTKİLER NEDEN SİLİKAYA İHTİYAÇ DUYAR ?

Silika elementi yer kabuğunda en çok bulunan ikinci elementtir (birincisi oksijendir).Fakat silika kök bölgelerinde ve gübrelerde bulunmamaktadır.

Bu durum ciddi problemlere yol açmaktadır zira bitkileriniz umutsuzca silikaya ihtiyaç duymaktalar.Silika önemlidir çünkü hücreler bitkinizin yapı taşlarıdır ve hücre çeperlerinin temel yapı taşı silikadır.Hücre çeperleri bitkinizin yapraklarının,gövdesinin,çiçeklerinin,çiçeklenme sisteminin ve metabolizmasının gücünü ve sağlığını belirleyen temel unsurlardır.

Bitkileriniz sadece hücre üretmek için silika toplamazlar,silikayı ayrıca hücreler arasındaki bağlantıları sağlamak ve güçlendirmek için depolarlar.

Aslında,bitkilerinizin ağırlığının %10 u silika'dır

Silika kumun içerisindeki temel elementtir.Çok kalın ve sert bir yapıdadır.Suda çok zor çözünür ve bu nedenle bitkiler tarafından alınabilmesi çok güçtür.

Advanced Nutrients Rhino Skin'i yaratan biliminsanları,bu ürünün dizaynından ve test sürecinden önce tüm bunları biliyorlardı.

Bu nedenle farklı konsanstrasyonlarda ve farklı üretim metodlarında  bir çok silika türü deneye tabi tutuldu.Keşfettiler ki,Rhino Skin'de kullanılan potasyum silikat ,bitkileriniz için şimdiye dek üretilmiş en mükemmel silikat formudur.

Kullanım : Çiçeklenme döneminin tüm haftalarında 2mL / Litre oranında kullanın.


Advanced Nutrients Kullanım Tablosu için tıklayın  

Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.