Flawless Finish 500 ml
Flawless Finish 500 ml
Flawless Finish 500 ml
Flawless Finish 500 ml

Flawless Finish 500 ml

155
AYNI GÜN KARGO
472,58 TL
Vergi dahil

Flawless Finish yapraklarda ve çiçeklerde birikmiş gübrelerin atılmasına yardımcı olmak için bilimsel olarak tasarlanmıştır.Aroma ve görünüşün önemli olduğu bitki türlerinde, Final Phase yaprak ve çiçekleri kimyasal kalıntılardan arındırarak bitkiye daha iyi tat,daha güçlü koku ve daha yumuşak bir aroma kazandırır.

 

Flawless Finish yapraklarda ve çiçeklerde birikmiş gübrelerin atılmasına yardımcı olmak için bilimsel olarak tasarlanmıştır.Aroma ve görünüşün önemli olduğu bitki türlerinde,Flawless Finish yaprak ve çiçekleri kimyasal kalıntılardan arındırarak bitkiye daha iyi tat,daha güçlü koku ve daha yumuşak bir aroma kazandırır.

 

Advanced Nutrients Flawless Finish (FINAL PHASE ) 500 ml

Son Hafta Flushing Solüsyonu


Bitkinizi son hafta su ile değil,Flawless Finish  çözeltisi ile fluslayın.Farkı anlayacaksınız !


  • Daha temiz,daha güvenli mahsüller
  • Daha tatlı,daha kokulu,daha aromatik mahsüller
  • Pazar değeri çok yüksek premium kaliteli mahsüller


Flawless Finish yapraklarda ve çiçeklerde birikmiş gübrelerin atılmasına yardımcı olmak için bilimsel olarak tasarlanmıştır.Aroma ve görünüşün önemli olduğu bitki türlerinde, Flawless Finish yaprak ve çiçekleri kimyasal kalıntılardan arındırarak bitkiye daha iyi tat,daha güçlü koku ve daha yumuşak bir aroma kazandırır.Flawless Finish ,flushlamanın iç etkilerinin bitki üzerinde oluşturabileceği muhtemel hasarı azaltırken,aşırı gübreler ile yetiştirme ortamı arasındaki ionik bağı da kırar.Hasattan önceki son hafta boyunca Flawless Finish ile  flushlamak,sadece su  kullanmaktan çok daha etkilidir çünkü sadece su kullandığınızda, elde edeceğiniz mahsüldeki azottan karbona bütün element oranları negatif etkilenebilir.

Flawless Finish önerilen şekilde kullanıldığında, yetiştiriciye kurumuş çiçek ve yaprakların nihai görünüşleri üzerinde tam bir kontrol olanağı sağlar.

Unutmayın;bütün gübre üreticileri hasattan bir hafta önce flush yaptığınızda (son hafta sadece su verdiğinizde),bitkilerinizin daha aromatik,daha hoş kokuku ve daha değerli olacağını belirtmekte ve şiddetle son hafta gübre vermeyi kesmenizi önermekteler.

Advanced Nutrients ise,flushlamayı sadece su ile değil,Flawless Finish ile yapmanız gerektiğini söylüyor !

UYARI : GÜBRE SOLÜSYONUNA EKLEYEREK KULLANMAYIN.HASATTAN ÖNCEKİ SON 7-10 GÜN BOYUNCA 2.5ml/1 LİTRE ORANINDA FLAWLESS FINISH KULLANIN.







Advanced Nutrients Kullanım Tablosu için tıklayın  

Bu ürünü alan müşteriler, şunları da aldı:

Eklendi
Product added to compare.